ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Gehaktvulling

Gehaktvulling Cook Expert

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 45 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 2 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6/8 PERSONEN :
50 gram oud witbrood
120 ml melk
1 ui
½ bosje peterselie
2 teentjes knoflook
500 gram half-om-halfgehakt
paprikapoeder
zout en versgemalen peper
1Laat het witbrood in de melk weken. Zet de grote transparante kom met het metalen mes op de machine. Pel de ui en snijd in vieren. Doe de ui in de kom met de gewassen peterselie en de teentjes knoflook. Schakel het FOODPROCESSORprogramma circa 15 seconden in.
2Voeg het gehakt, het goed uitgelekte witbrood en de helft van het vruchtvlees van de tomaten (zonder de zaden) toe. Breng het mengsel ruim op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Schakel het FOODPROCESSOR-programma weer ongeveer 20 seconden in.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
#magimix

The full recipe is: GEVULDE TOMATEN

line vermarien

Hoeveel tomaten moeten er in het recept?