ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Gehaktvulling

Gehaktvulling

Voorbereiding : 12 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 :
900 g vlees
6 el Melk
2 Ui
150 g Broodkruim
3 Knoflookteentjes
10 Takjes peterselie
1Laat het broodkruim weken in de lauwe melk.
2Schil de knoflook en de ui. Was en droog de peterselie. Verwijder de kiem uit de knoflookteentjes. Snijd de ui en knoflook in vieren. Doe alles in de kom met het metalen mes. Druk 3 à 4 keer op PULSE.
3Snijd het vlees in grove stukken en voeg het toe in de kom. Laat de machine 20 seconden draaien. Voeg dan het uitgeknepen broodkruim, een beetje tomatenpulp, de paprikapoeder en zout en peper toe.
4Druk 4-5 keer op PULSE om een homogeen mengsel te krijgen. Maak dit verder
op smaak.
5Vul de tomaten met het gehaktmengsel en zet de kapjes er weer op. Leg de gevulde tomaten in een ovenschotel en begiet ze met olijfolie.
6Zet de schotel gedurende de in de tabel opgegeven tijd in de oven.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…