ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Gazpacho
Blender

Gazpacho

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 3 uur
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
2 sneetjes brood
1 komkommer
2 kleine nieuwe uitjes
8 verse basilicumblaadjes
2 el balsamico-azijn
12 zwarte olijven (facultatief)
4 rijpe tomaten
1 rode paprika
1 knoflookteentje
80 ml olijfolie
1 tl Espelette peper
zout, versgemalen peper
1Laat het brood ca. 10 minuten weken in een beetje water.
2Dompel de tomaten in kokend water, om ze gemakkelijker te kunnen pellen, snijd ze in vieren en druk de pitjes en het sap eruit.
3Schil de komkommer; snijd de uien doormidden. Verwijder de steel en de zaadlijsten van de paprika. Snijd alle groenten in grote stukken. Pel het knoflookteentje en verwijder de
groene kern.
4Doe alle ingrediënten in de blender; te beginnen met de vloeistof. Strooi er zout en peper op en voeg de Espelette peper toe. Mix 1 minuut op functie "soups".
5Maak zo nodig verder op smaak en zet de gazpacho minstens 3 uur in de koelkast.
6Heel koud serveren, met een scheutje olijfolie en olijven.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product