ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Flensjesbeslag

Flensjesbeslag
 

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 1 uur
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

12 flensjes :
250 g meel
3 eieren
2 el olie
500 ml melk
1 mespuntje zout
1Doe alle ingrediënten in de kom van de blender, te beginnen met de eieren en eindigend met het meel.
2Stel het apparaat in werking en voer de snelheid geleidelijk op tot 3 gedurende ca. 10 seconden.
3Laat vervolgens 20 seconden op snelheid 4 draaien.
4Laat het beslag 1 uur rusten, uw flensjes zullen des te lekkerder zijn.
Tip van de chef

Vervang voor luchtigere flensjes een kwart van de melk door bier of water en vervang voor romigere flensjes een beetje melk door crème fraîche.
Vervang voor hartige flensjes het tarwemeel door boekweitmeel.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product