ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Fish and Chips

Fish and Chips

Voorbereiding : 30 min Rusttijd : -
Koken : 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
700 g kabeljauwfilets
75 g bloem
1 eierdooier
2 eetlepels olie
175 ml water
zout
frituurolie
1Verwarm uw friteuse tot 180°C.
2Voorbereiding van het beslag: Doe de bloem met een mespuntje zout in een slakom. Voeg de eierdooier toe. Voeg de olie en bij beetjes het water toe. Meng het geheel tot een glad beslag.
3Dompel de visfilets in het beslag. Laat overtollig beslag afdruipen voordat u de vis in de olie dompelt.
4Bak de vis in kleine porties gedurende 5 minuten gaar. In de frituurmand en vervolgens op keukenpapier laten uitlekken. Warmhouden terwijl u de volgende porties bakt.
Tip van de chef

Geef er frites en een schijfje citroen bij.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product