ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Creoolse dip

Creoolse dip

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 5 min Materiaal : Minikom voor blender
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
1 rode paprika
100 g kwark
zout, pimentpoeder
50 ml kokosmelk
1 el limoensap
1Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in reepjes. De paprika 10 minuten op stoom koken, in de minikom overdoen en laten afkoelen. De kokosmelk, een mespuntje zout, een beetje pimentpoeder, de kwark en het limoensap toevoegen.
2Mix 30 seconden op snelheid 1 of 2.
 
Tip van de chef

Een originele saus om bij rauwe groenten te geven.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product