ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Crème brûlée

Crème brûlée Cook Expert
 

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 2 uur
Koken : 8 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 4 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
2 à 3 eetlepels rietsuiker
VANILLEPUDDING :
500 ml slagroom
4 gelatineblaadjes
merg van 1 vanillestokje
5 eidooiers
40 gram suiker
25 gram Maïzena®
1Begin met de bereiding van de vanillepudding en giet deze, als hij klaar is, in ovenschaaltjes. Laat ze afkoelen op kamertemperatuur en zet ze vervolgens 2 tot 4 uur in de koelkast.
2Bestrooi ze met de rietsuiker en karameliseer de bovenzijde met behulp van een gasbrandertje of onder de ovengrill.
vanillepudding
1Leg de gelatineblaadjes 5 minuten in een schaal met koud water en knijp ze daarna uit.
2Doe alle ingrediënten in de rvs-kom.
3Stel het EXPERT-programma in op 8 minuten/snelheid 5/95 °C.
4Stel het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 10 (zonder verwarmen).
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
© video ​Bart van Berkel

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES