ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Cookies met witte chocolade

Cookies met witte chocolade en noten

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 15 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

15 cookies :
150 gram zachte boter
100 gram suiker
1 groot ei
300 gram bloem
50 gram lichtbruine basterdsuiker
½ theelepel vanille-extract
50 gram gepelde en grof gehakte noten
50 gram stukjes witte chocolade
1Verwarm de oven voor op 160 °C.
2Doe de zachte boter, het vanille-extract, de suiker en de basterdsuiker in de rvs kom en stel het EXPERT-programma in op 5 minuten/snelheid 11 (zonder verwarmen). Voeg na 2 minuten het ei via de opening in de deksel toe en meng even mee. Voeg dan de bloem toe.
3Stel na afloop van het programma het EXPERT-programma opnieuw in op 30 seconden/snelheid 7 (zonder verwarmen) en voeg de chocolade- en gehakte noten via de opening in de deksel toe.
4Draai bolletjes van 2 tot 3 cm doorsnede van het deeg en druk ze met de palm van uw hand plat. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en zet ze 15 minuten in de oven. Laat de cookies afkoelen of serveer ze lauw.
© Hachette Livre (Marabout) 2016​

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES