ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Chocoladepasta

Chocoladepasta Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 7 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6/8 PERSONEN :
50 gram hazelnoten
100 gram pure chocolade
200 gram melkchocolade
400 gram gecondenseerde zoete melk
1 snufje zout
1Doe de hazelnoten in de rvs-kom en stel het EXPERT-programma in op 1 minuut/snelheid 15. Spatel de hazelnoten zo nodig van de wand van de kom.
2Voeg de in stukken gebroken chocolade, de gecondenseerde melk en het zout toe en stel het EXPERT-programma in op 5 minuten/snelheid 3/60 °C. Spatel het mengsel van de wand van de kom en stel een laatste maal het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 3/60 °C.
3Schep de pasta in potten en bewaar de pasta maximaal 15 dagen op kamertemperatuur.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product