ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Chocolade-banketbakkersroom

Chocolade-banketbakkersroom Cook Expert

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : 3 uur 30 min
Koken : 45 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

8/10 ÉCLAIRS :
300 ml melk
100 gram chocolade
30 gram bloem
12 gram Maïzena®
2 eieren plus 2 eidooiers
50 gram suiker 
2 zakjes vanillesuiker
hazelnoten
1Doe alle ingrediënten in de rvs-kom. Verwijder de dop en stel het EXPERT-programma in op 14 minuten/snelheid 4/95 °C. Mix de ingrediënten 30 seconden op snelheid 15. Zet het mengsel 2 uur koel weg.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product