ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Chili con carne


Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 55 min Materiaal : koekenpan, braadpan, schotel
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
250 g rundvlees
2 middelgrote uien
1 blikje tomatenpuree
3 el olijfolie
1 /2 tl karwijpoeder
zout, peper
500 g bruine bonen in blik
3 grote tomaten of 1 half blik gepelde tomaten
1 teentje knoflook
1 tl chilipoeder
1 bouquet garni
1Hak het vlees in de kom met het metalen mes, door enkele keren op Pulse te drukken. Laat de resterende eetlepels olie warm worden in een braadpan en braad het vlees bruin.
2Voeg er de bruine bonen in hun vocht aan toe en laat 15 min. sudderen. Breng indien nodig op smaak en strooi er cheddar overheen die u geraspt heeft met de raspschijf.
3Serveer met geraspte cheddar en Tabasco®.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product