ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Bruschetta met basilicum

Recept uit Duits boek

Bruschetta

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
1 teentje knoflook
½ sjalot (25 g)
1 kg rijpe tomaten
3 el olijfolie
1 bosje basilicum
½ tl zout
kruidenmix, gemalen
ciabatta brood
1

Doe het teentje knoflook en een halve sjalot in de grote transparante kom. Hak met het programma FOODPROCESSOR.

2

Snijd de tomaten in vieren en verwijder de pitjes. Voeg de tomaten, basilicumblaadjes, peper, olijfolie en het zout toe aan de transparante kom. Hak de ingrediënten met het programma FOODPROCESSOR door op de knop PULSE te drukken.

3

Serveer de bruschetta op sneetjes ciabatta en met wat blaadjes basilicum.

© foto's Sandra Mahut
© 2017 Hachette Livre (Marabout)
Tip van de chef

Je kunt de bruschetta ook mengen met blokjes mozzarella of snippers Parmezaanse kaas. Bovendien is het lekker om de sneetjes bruschetta in te wrijven met een half teentje knoflook en wat olijfolie met basilicum of chili erop te sprenkelen.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product