ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Bosbessensorbet met hazelnoten

Bosbessensorbet met hazelnoten Juice Expert Magimix

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 3 uur
Koken : - Materiaal : Extra press, sapfilter
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 personen :
200 ml rietsuikersiroop
½ gele citroen
500 g bosbessen
Gehakte hazelnoten
1Verwerk de bosbessen met de geschilde halve citroen tot saus met de Extra Press.
2Meng de saus met rietsuikersiroop en doe het mengsel in ijsblokjesbakjes. Zet de bakjes 3 tot 6 uur in de vriezer.
3Als de ijsblokjes klaar zijn, verwerkt u ze met de Sapfilter tot sorbetijs. Denk eraan om een glas onder de schenktuit te plaatsen voor het geval er wat sap uitdruppelt. Onmiddellijk serveren in kleine schaaltjes gegarneerd met gehakte hazelnoten*.
*Allergenen: dit recept bevat schaalvruchten.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product