ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Blinideeg

Blinideeg Cook Expert
 

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : 1 uur
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
2 ml standyoghurt
140 gram bloem
2 eieren
2 theelepels bakpoeder
2 snufjes zout
1Doe alle ingrediënten voor de blini’s in de rvs-kom en schakel het programma DEEG/TAART in. Spatel het beslag zo nodig van de wand van de kom.
2Giet het beslag over in een schaal en laat het 1 uur in de koelkast rusten. Bereid ondertussen de makreelpastei.
3Bak kleine hoopjes van het beslag in een blinipan of koekenpan met antiaanbaklaag: keer de blini’s om wanneer er gaatjes in de oppervlakte van het beslag komen en bak dan ook de onderzijde bruin.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product