ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Bearnaisesaus

Bearnaisesaus

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 :
100 g koude boter
3 eierdooiers op kamertemperatuur
2 takjes dragon
30 ml wijnazijn
3 sjalotten
Zout, peper
1Hak de gepelde sjalotten en de dragon in de mini-kom door 4 a 5 maal op PULSE te drukken.
2Doe het gehakte mengsel, de azijn, het zout en de peper in een pannetje met dikke bodem. Laat op laag vuur tot de helft inkoken.
3Doe het ingekookte mengsel in de mini-kom. Voeg de eierdooiers toe. Druk 3 keer op PULSE.
4Smelt de boter in een kleine pan of in de magnetron, laat de boter daarna een beetje afkoelen en voeg toe aan de mini-kom. Druk 8 keer op PULSE totdat u de saus de gewenste dikte heeft.
Tip van de chef

Lekker bij alle soorten gegrild rood vlees.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…