ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Appel-abrikozenmoes

Appel-abrikozenmoes Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 25 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/5 PORTIES VANAF 6 MAANDEN :
400 gram moesappels
600 gram rijpe abrikozen
2 tot 3 eetlepels water
1Was en schil de appels en snijd ze in grote stukken. Was de abrikozen, snijd ze doormidden en verwijder de pit.
2Doe het fruit in de rvs-kom, voeg het water toe en stel vervolgens het EXPERTprogramma in op 25 minuten/snelheid 2A/100 °C. Stel na het koken het EXPERT-programma in op 30 seconden/snelheid 15 (zonder verwarmen) voor een glad resultaat.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product