ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Abrikozenjam

Abrikozenjam Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 45 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

2 POTTEN JAM :
500 gram abrikozen
250 gram geleisuiker 2:1
2 eetlepels citroensap
1Was de abrikozen, snijd ze in vieren en verwijder de pitten.
2Doe de abrikozen in de rvs-kom, voeg de geleisuiker en het citroensap toe en stel het EXPERT-programma in op 13 minuten/snelheid 1A/130 °C.
3Schenk de hete jam in gesteriliseerde potten, draai ze dicht en zet ze een kwartier op hun kop weg. Zet de potten weer rechtop en laat de jam 12 uur opstijven alvorens te serveren.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product