ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Abrikozen-, appel, bananenmoes

Abrikozen, appel, bananen, moes

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 1 uur
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4-6 personen :
400 gram abrikozen
1 banaan
300 gram moesappels, bijv. goudreinet
30 gram lichtbruine basterdsuiker
50 gram suiker
1Was de abrikozen en snijd de abrikozen vervolgens in stukken van 1 cm. Bestrooi de abrikozen met de suiker en laat dit 1 uur intrekken.
2Verwijder de schil van de banaan, schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in grote stukken.
3Doe de appels, abrikozen en banaan (met het sap) samen met de basterdsuiker in de kom en schakel het programma GEPUREERDE SOEP in.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product