ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Aardappelsalade met krab

en asperges

Aardappelsalade met krab en asperges

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
8 vastkokende kleine aardappels
Roseval, Ratte, Charlotte, B.F. 15...
24 groene asperges
300 g gaar krabvlees
50 g gemengde sla
Kervel
1De ongeschilde aardappels wassen. De asperges afspoelen en de harde uiteinden verwijderen. Doe een liter water in het reservoir van de stoomkoker. Leg de aardappels in een stoomschaal, leg het deksel erop en laat 25 min. op 100°C stomen. Voeg na 10 min. de asperges toe.
2Laten uitlekken. Verwijder de schil van de aardappels en snijd ze in schijfjes van 1/2 cm dik. Snijd de asperges in stukken. Verdeel het krabvlees in stukjes en verwijder het kraakbeen. De sla wassen
en droog slingeren.
3In een grote slakom de krab, aardappels, asperges en sla voorzichtig door elkaar scheppen. Vinaigrette erover gieten en met kervel bestrooien.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product