ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Tomatensaus met basilicum

Tomatensaus met basilicum Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 12 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
5 pomodori-tomaten
1 ui
1 teentje knoflook
5 blaadjes basilicum
1 eetlepel olijfolie
zout en peper
1Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren en verwijder de pitjes. Was de basilicum. Pel en snijd de ui in vieren.
2Vul de rvs-kom met alle ingrediënten, te beginnen met de olijfolie. Stel het EXPERT-programma in op 12 minuten/snelheid 1A/100 °C. Stel vervolgens het programma 45 seconden in op snelheid 18 (zonder verwarmen) om de saus goed te mengen.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product