ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Tomatenpaprikasaus

Tomatenpaprikasaus

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 15 min Materiaal : Metalen mes, mengmes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
1 beker mayonaise met olijfolie
1 tomaat
1 tl. tomatenpuree
1 mespunt suiker
1 rode paprika
1 teentje knoflook
5 takjes basilicum
zout, peper
1Gril de paprika ongeveer 15 min. onder de ovengril, terwijl u hem regelmatig omdraait. Maak in die tijd een mayonaise (zie blz. 34) met olijfolie en bewaar deze in de kom van de Micro.
2Verwijder de schil en de zaadlijsten van de paprika en snijd hem in stukken. Dompel de tomaat in
kokend water, verwijder de schil en de pitjes en snijd hem in dobbelsteentjes. Snijd de knoflookteentje in vieren en verwijder de kiem. Was de basilicum en haal de blaadjes van de steel.
3Voeg alle ingrediënten toe aan de mayonaise, serveer 2 à 3 pulsen en laat de Micro daarna 1 min. continu werken.
Tip van de chef

Serveer de saus bij maïschips en rauwe groenten.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product