ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Taart van biscuitdeeg

Taart van biscuitdeeg Cook Expert

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 3 uur 30 min
Koken : 45 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

15 PERSONEN :
160 gram bloem
160 gram suiker
5 eieren
7 gram bakpoeder
1 klontje boter
1Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet de eiwitklopper in de rvs-kom. Meng de eieren en de suiker door het EXPERT-programma in te stellen op 5 minuten/snelheid 5/40 °C. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en stel het programma in op 20 seconden/snelheid 3 (zonder verwarmen). Spatel het mengsel van de wand van de kom en meng nogmaals 10 seconden/snelheid 3 (zonder verwarmen).
2Giet het deeg in een ingevette en met bloem bestrooide taartvorm met een doorsnede van 20 cm.
3Zet de taartvorm 40 minuten in de oven op 180 °C. Laat de taart afkoelen. Neem uit de vorm en laat op een rooster verder afkoelen.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product