ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Saffraanrijst

Saffraanrijst Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 35 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
300 gram basmatirijst of andere
langkorrelige rijst
2 mespunten saffraanpoeder
1 theelepel fijn zout
1Doe 500 ml water in de rvs-kom en zet de stoommand in de kom. Zet een rvsschaal in de stoommand en doe hierin rijs, 300 ml water, de saffraan en het zout. Selecteer het programma STOMEN en stoom de rijst in 25 minuten. Gaar.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product