ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Rouille

Rouille Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
1 kleine rode peper
2 teentjes knoflook
2 eidooiers
1 eetlepel mosterd
1 gram saffraan
1 eetlepel tomatenpuree
200 ml plantaardige olie
zout en peper
1Installeer de grote transparante kom en met daarin de mini-kom op de Cook Expert.
2Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadjes. Doe de teentjes knoflook en de rode peper in de kom. Schakel het FOODPROCESSOR-programma circa 30 seconden in. Spatel de stukjes van de wand van de kom naar het midden.
3Voeg de eidooiers, mosterd, saffraan, het zout en de peper toe. Schakel de machine 1 minuut in en voeg via de invoerbuis een scheutje olie toe en daarna de tomatenpuree.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product