ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Polentafrietjes

Polentafrietjes

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4-6 personen :
250 gram polenta
70 gram geraspte parmezaanse kaas
+ 30 gram voor de garnering
150 ml crème fraîche
1Vul de rvs-kom met 850 ml warm water, strooi de polenta erin en voeg zout naar smaak toe. Stel het EXPERT-programma in op snelheid 3/100 °C en stel de kooktijd in volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2Voeg aan het einde van het programma de crème fraîche en de parmezaanse kaas toe. Stel het EXPERT-programma in op 25 seconden/snelheid 4 (zonder verwarmen).
3Strijk de polenta uit op een met bakpapier bedekte bakplaat en laat het minstens 30 minuten in de koelkast afkoelen zodat de polenta hard wordt. Snijd te polenta vervolgens in frietjes en bak ze 20 minuten in de oven op 180 °C.
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product