ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pikante Latinosaus

Pikante Latinosaus

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Metalen mes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
4 groene pepers
1 takje koriander
2 el. citroensap
3 tl. azijn
¼ ui
1 takje peterselie
2 el. olijfolie
1 tl. zout
1Snijd de pepers open, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukken van 2 cm. Doe ze in de kom met de ui, de koriander en de peterselie.
2Serveer 4 à 5 pulsen. Voeg de overige ingrediënten toe en laat de Micro 30 s continu werken.
Tip van de chef

Een zeer pikante, Chileense saus die even lekker is bij vis, vlees of groente. Als u niet van te pikant houdt, gebruik dan milde pepers!


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product