ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pesto

Pesto

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 

1 :
50 g pijnboompitten
50 g Parmezaanse kaas
100 ml olijfolie
2 teentjes knoflook
blaadjes van 1 bosje basilicum
Zeezout, peper
1Neem de blaadjes van de steeltjes en pel de knoflook.
2Doe de knoflook, de basilicum, de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas, de peper en het zeezout in de mini-kom.
3Druk ca. 10 keer op PULSE tot er een homogeen mengsel ontstaat.
4Schakel de machine in en voeg de olijfolie geleidelijk toe door de invoerbuis. Voeg zoveel olie toe tot de pesto de juiste dikte heeft.
Tip van de chef

Heerlijk met pasta.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…