ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Lasagne met flespompoen

Groentenspaghetti’s


Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal : Spiral Expert + Fusilli kegel
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 PERSONEN :
300 g diepgevroren spinazie, ontdooid
1 flespompoen (400 g), lang gedeelte, geschild
250 g verse ricotta
1 groot ei
50 g + 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
3 eetlepels pesto
50 g geraspte cheddar
0,25 theelepel gedroogde rode peper
peper
1Verwarm de oven voor op 220 °C. Droog de spinazie.
2Snijd de pompoen in cilindervorm en snijd vervolgens met de kegel FUSILLI.
3Doe een derde van de fusilli in een ingevette schaal. Bestrooi met peper en bedek met de helft van de spinazie.
4Meng de ricotta, het ei, 50 g Parmezaanse kaas en de rode peper. Leg de helft op de spinazie en garneer met de helft van de pesto. Herhaal dit en eindig met een laagje pompoenfusillie. Bestrooi met cheddar en de rest van de Parmezaanse kaas.
5Doe aluminiumfolie er over en zet 30 tot 45 minuten in de oven. Eventueel kunt u de lasagne goudbruin laten worden onder een warme gril.
© 2018 Hachette Livre (Marabout)
© Anna Helm Baxter
© Beatriz Da Costa

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product