ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

IJskoffie met slagroom en karamelsaus

IJskoffie met slagroom en karamelsaus Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4 GLAZEN :
300 ml espresso
150 ml halfvolle melk
100 gram ijsblokjes
3 theelepels suiker
250 ml geklopte slagroom
karamelsaus
praline
1Zet espressokoffie en laat hem koud worden.
2Doe de melk, ijsblokjes, suiker en koude espresso in de kom en selecteer het SMOOTHIE-programma.
3Giet de frappucino in hoge glazen en voeg de slagroom, de karamelsaus en de praline toe. Dien de glazen meteen op.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product