ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Crème brûlée met chocolade

Crème brûlée met chocolade

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 2 uur
Koken : 8 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4-6 personen :
CHOCOLADEPUDDING
285 ml slagroom
90 ml melk
3 eidooiers
60 gram suiker
150 gram chocola
2 - 3 eetlepels rietsuiker
1Begin met de bereiding van de chocoladepudding en giet deze, als hij klaar is, in ovenschaaltjes. Laat ze afkoelen op kamertemperatuur en zet ze vervolgens 2 tot 4 uur in de koelkast.
2Bestrooi ze met de rietsuiker en karamelliseer de bovenzijde met behulp van een gasbrandertje of onder de ovengrill.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES