ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Cheesecake met cuberdons, frambozen- en rode bietensaus

van Les Secrets du Chef

Cheesecake met cuberdons

Voorbereiding : 1 uur Rusttijd : 4 uur
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

8 personen :
Cheesecake
150 g gesmolten boter
250 g speculaas of soortgelijke koek
100 g kristalsuiker
2 el maiszetmeel
900 g Philadelphia cream cheese
2 eiwitten + 1 eierdooier
12 cl crème fraîche
1 vanillestokje
de schil van 4 limoenen
Saus
100 g diepvriesframbozen
100 g gekookte rode biet
100 g water
10 g rietsuikersiroop
Cuberdon- of Neuzekesgelei
8 cuberdons of neuzekes
½ gelatineblaadjes
5 cl water
Cheesecake
1Verwarm de oven voor op 180°c.
2De koekjes in de grote kom van de foodprocessor met het metalen mes grof verkruimelen met de «PULSE» functie.
3Druk op «AUTO» en voeg de gesmolten boter toe om een «deeg» te maken.
4Bekleed de bakvorm met bakpapier, strijk het deeg hierop in een dunne laag uit en bak het gedurende 10 minuten in de oven.
5Doe alle resterende ingrediënten in de roestvrijstalen kom van de foodprocessor met de eiwitklopper. Druk op «AUTO».
6Schenk het mengsel door een zeef in de spuitfles en vul de afgekoelde koekjeskorst met de mousse. Bak gedurende 30 tot 40 minuten in de oven totdat het bovenste laagje lichtjes verkleurt.
7Laat gedurende 3 tot 4 uur in de koelkast rusten voordat u de cheesecake serveert.
Saus
1Verwerk de ingrediënten in de sapcentrifuge (met de SmoothieMix), voeg de siroop toe en zet opzij.
Gelei
1Laat de cuberdons/neuzekes in water smelten en voeg de van tevoren geweekte gelatine toe.
2Serveer de cheesecake op een schotel met de saus en de gelei, gegarneerd met muntblaadjes, verse frambozen en cuberdons/neuzeke.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…