ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Carrot cake

Carrot cake juice expert Magimix

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 50 min Materiaal : Sapfilter of Rasp 4 mm
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 personen :
350 g wortels
160 g amandelpoeder*
4 eieren*
50 g pecannoten*
30 g gedroogde cranberries
80 g meel*
175 g bruine suiker
1 zakje bakpoeder
1 gele citroen
2 tl kaneelpoeder
1 tl gemberpoeder
1 tl nootmuskaat
1Gebruik de pulp die u over heeft na het maken van wortelsap of rasp wortels met de 4 mm rasp.
2Klop de eierdooiers met de suiker totdat u een witte massa heeft. Voeg de resterende ingrediënten toe waaronder de geraspte wortels.Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6). Klop de eiwitten stijf en voeg ze aan het mengsel toe.
3Vet een cakevorm in met olie en doe het beslag erin.
4Bak de cake 50 minuten tot 1 uur in de oven. Controleer of hij gaar is door er met mespunt in te prikken. Als het mes er droog uitkomt is de cake gaar. Laten afkoelen.
*Allergenen: dit recept bevat eieren, gluten en schaalvruchten.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product