ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Carbonarasaus

Carbonarasaus Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
200 gram in dunne plakjes gesneden spek
50 ml witte wijn
200 ml crème fraîche
150 gram parmezaanse kaas
1Snijd de plakjes spek in stukken van 4 cm.
2Doe de stukjes spek in de rvs-kom en stel het EXPERT-programma in op 3 minuten/snelheid 1A/120°C.
3Voeg de witte wijn toe en stel het EXPERT-programma weer in op 5 minuten/snelheid 1A/90 °C.
4Voeg ten slotte de crème fraîche en de parmezaanse kaas toe en stel het EXPERTprogramma weer in op 2 minuten/snelheid 3/90 °C.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product