ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Bloemkoolcrème met gruyère

Bloemkoolcrème met gruyère

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 25 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4 PORTIES VANAF 1 JAAR :
500 gram bloemkool (vers of diepvries)
70 ml slagroom
100 gram geraspte gruyère
of goudse belegen kaas
1Was de bloemkool en snijd deze in roosjes. Giet 500 ml water in de rvs-kom en zet de stoommand erin. Doe de bloemkool in de stoommand en stel het programma STOMEN in op 25 minuten.
2Giet 2/3 van het water uit de kom en doe hierin de bloemkool, de gruyère en de room. Schakel het EXPERT-programma in op 1½ minuut/snelheid 12 (zonder verwarmen).
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product