ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Biefstuk tartaar

Biefstuk tartaar

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 personen :
700 g biefstuk
2 Rode uien
1 Bosjes bieslook
Zout, peper
2 Sjalotten
4 el Kappertjes
1 Bosjes bladpeterselie
1Was de peterselie en dep deze droog. Doe de peterselie in de kom met het metalen mes. Druk enkele keren op PULSE.
2Pel de sjalotten en de uien, snijd ze in vieren en voeg ze toe aan de inhoud van de kom. Druk 5 keer op PULSE.
3Snijd het vlees in stukken. Knip de bieslook fijn. Voeg het vlees toe aan de inhoud van de kom samen met de bieslook en de kappertjes. Druk enkele keren op PULSE. Het vlees moet gehakt worden, maar mag geen puree zijn. Breng de steak tartaar op smaak met zout, peper en Worcestershire.
4Serveer direct.
Tip van de chef

Heerlijk met een salade en zelfgemaakte frites. Serveer er worcestersaus, ketchup en tabasco bij.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…